UVJETI KORIŠTENJA

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Magic Music radio omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog portala i aplikacija koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge na domeni u vlasništvu.

Korištenjem portala smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući i odredbe u vezi s kolačićima.

Magic Music radio neće ni na koji način biti odgovorna za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem portala.

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja portala, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

  • slanje sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
  • slanje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
  • manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koji se šalje
  • slanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • slanje neželjenih sadržaja, kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, “spam”, lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajući navode ili tvrdnje
  • svjesno slanje sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

Magic Music radio zadržava pravo, na temelju vlastite procjene i bez prethodne obavijesti, ukloniti sadržaj koji smatra neprikladnim ili koji nije u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

Magic Music radio zadržava pravo ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja, odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik prihvaća i suglasan je da će portal uključivati reklame, raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke.

Autorska prava

Sadržaj na portalu zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu Magic Music radija.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Magic Music radio, koristeći adresu: magicmusic@magicmusic.hr

Registracija korisnika i posjetitelja portala

Registracijom korisnik dobiva podatke o korisničkom računu – korisničko ime i lozinku.

Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.

Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom usluga.

Magic Music radio nema pristup korisničkim lozinkama. Radi identifikacije prilikom pružanja pomoći korisnicima, Magic Music radio može zatražiti e-mail adresu ili broj telefona korisnika.

Linkovi na druge web stranice

Neki od linkova na portalu vode na web stranice koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom Magic Music radija. Magic Music radio nije odgovorna za sadržaj tih stranica.

Sadržaj portala

Magic Music radio nije vlasnik sadržaja kojeg šalju posjetitelji na portalu u njenom vlasništvu.

Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima portala.

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na portalu Magic Music radija. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Magic Music radio (nakladnik:200 posto d.o.o.) poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima.

Promjene sadržaja portala

Magic Music radio zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na portalu bez obaveze prethodne najave. Magic Music radio nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Ukidanje i zabrana korištenja portala

Magic Music radio zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja vašeg korisničkog računa i/ili usluge za koju ste registrirani, a bez prethodne najave i obrazloženja.

Magic Music radio ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

Promjene Uvjeta korištenja

Magic Music radio zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na portalu.

Uživajte u omiljenoj muzici na MagicMusic radiju gdje god da se nalazite, GlasGrada partnerski portal.

© 2024 · MagicMusic · All rights reserved.